UPO Centar

AKCIJA!!! Od danas u svim prodavaonicama Mljekare BIZ voćni jogurt za samo. 2.oo kn !!!

Dragi naši kupci, 

samo za Vas smo osigurali najpovoljniju cijenu uz najbolju kvalitetu na tržištu! Dođite i probajte naše voćne jogurte, nećete požaliti! 

Pročitaj više

NOVO RADNO VRIJEME PRODAVAONICE U POŽEGI

Dragi naši Požežani i Požežanke,

samo za Vas produžili smo radno vrijeme naše prodavaonice u Požegi, Ulica Matice Hrvatske 3.

Pročitaj više

Proizvođačka organizacije Drava - Sava iz Podravine

Trenutno u posjeti mljekari BiZ članovi Proizvođačke organizacije Drava - Sava iz Podravine

Proizvodi

Mlijeko

Jogurt

Vrhnje

Svježi sir

Mliječni namaz

Sir

Mljekara BIZ Buk


Mljekara BIZ je osnovana 1994. godine i bila je u potpunom vlasništvu obitelji Bošnjak sve do travnju 2017. godine kada prelazi u vlasništvo Proizvođačke organizacije PZ UPOCentar Simentalac, koju čini 13 zadrugara, od kojih 11 uzgajivača krava i proizvođača mlijeka iz Požeštine. Oni su - uzgajivači; Stjepan Grbić (Vetovo), Tomislav Kifer (Rajsavac), Josip Lukić (Draga), Josip Majetić (Šumanovac), Milan Majetić (Cerovac), Tomislav Mikel (Tominovac), Zlatko Rast (Ferovac), Andrija Starčević (Jakšić), Tihomir Strapač (Lukač), Željko Strapač (Vetovo - Ozdakovci), Vladimir Tadijal (Tominovac), i ostali - Božo Bošnjak (Buk) i Miroslav Kovač (Požega). Svojim modelom vlasništva i poslovanja mljekara je kao takva jedinstvena u Republici Hrvatskoj. Sjedište vlasnika mljekare je u Kutjevu, a same mljekare u selu Buk kod Pleternice. Mljekara otkupljuje mlijeko od svojih vlasnika i 20tak kooperanata iz "Zlatne Doline". Razvila se u tvrtku prepoznatljivih proizvoda od mlijeka i samog svježeg mlijeka, provjerene kvalitete, koja opskrbljuje nekoliko trgovačkih lanaca od kojih se ističe SPAR na nacionalnoj razini, a surađuje sa Lidlom, Kauflandom i Konzumom, te lokalnim mrežama trgovina. Svoje proizvode nudi i direktno kroz vlastiti lanac specijaliziranih trgovina u Rijeci (tržnica i Srdoči), Osijeku, Vinkovcima, Đakovu, Pleternici, Požegi, Slavonskom Brodu, Kutini, Viškovu, Ivanić Gradu i Zagrebu (Voltino naselje). Također, mljekara opskrbljuje vrtiće, škole, pekare i slastičare. Certifikat "ISO 9001" za proizvode, mljekara je dobila 2000. godine, a certifikat HACCAP dvije godine kasnije. Mljekara zapošljava 39 djelatnika, a uz njeno poslovanje vezano je gotovo 100-njak obitelji u Požeštini, ali i širom Hrvatske.

Proizvodi mljekare su: svježe mlijeko i sir, jogurti tekući, čvrsti i voćni, vrhnje kiselo i slatko, meki, polutvrdi i tvrdi sirevi, maslac, kajmak, sirutka, namaz mliječni i s povrćem.

Slogan koji opisuje svu ozbiljnost, jednostavnost, životnost i ljepotu posla kojim se bavimo, te snagu naših proizvoda koje kao hranu nudimo, je;

Bogato + Izvorno + Zdravo = BiZ. To je mlijeko!

Vlasnici


GRBIĆ STJEPAN
KIFER TOMISLAV
LUKIĆ JOSIP
MAJETIĆ MILAN
MIKEL TOMISLAV
MLIJEČNA FARMA MAJETIĆ
RAST ZLATKO
STARČEVIĆ ANDRIJA
STRAPAČ TIHOMIR
STRAPAČ ŽELJKO
TADIJAL VLADIMIR
MIROSLAV KOVAČ
BOŽO BOŠNJAK

Kako do nas

Kontakt


Kontakt:

Buk 43

34310 Pleternica, Hrvatska

mljekara-biz@po.t-com.hr

Telefon: +385 (0) 34 268-003