UPO Centar

NAJBOLJE NAJBOLJEM!

Našu poslovnicu u Zagrebu (Miramarska cesta 32/Trnje) i prodavačicu Orianu posjetili su vaterpolisti JUGA iz našeg prekrasnog Dubrovnika! Susret Dalmacije sa Slavonijom u Zagrebu...
Kako će samo dečki igrati nakon ovog treninga i fine Bogate Izvorne Zdrave pape.....!!!
Oduševljeni su ponudom

BiZ-ovci u posjetu Pagu

Općina Kolan nalazi se u srcu otoka Paga. Kolan je kolijevka proizvodnje Paškog sira . Naša ekipa je danas bila u posjeti MIH Sirani Kolan koja je od nedavno partner Mljekare BiZ i obratno.

Zlato za sir Fra Luka

Dobro dolazi onima koji vjeruju, još bolje dolazi onima koji su strpljivi, a najbolje dolazi onima koji ne odustaju....ZLATO za sir od domaćeg slavonskog mlijeka iz ZLATNE DOLINE - FRA LUKA u pravim rukama.

Proizvodi

Mlijeko

Jogurt

Vrhnje

Svježi sir

Mliječni namaz

Sir

Mljekara BIZ Buk


Mljekara BIZ je osnovana 1994. godine i bila je u potpunom vlasništvu obitelji Bošnjak sve do travnju 2017. godine kada prelazi u vlasništvo Proizvođačke organizacije PZ UPOCentar Simentalac, koju čini 13 zadrugara, od kojih 11 uzgajivača krava i proizvođača mlijeka iz Požeštine. Oni su - uzgajivači; Stjepan Grbić (Vetovo), Tomislav Kifer (Rajsavac), Josip Lukić (Draga), Josip Majetić (Šumanovac), Milan Majetić (Cerovac), Tomislav Mikel (Tominovac), Zlatko Rast (Ferovac), Andrija Starčević (Jakšić), Tihomir Strapač (Lukač), Željko Strapač (Vetovo - Ozdakovci), Vladimir Tadijal (Tominovac), i ostali - Božo Bošnjak (Buk) i Miroslav Kovač (Požega). Svojim modelom vlasništva i poslovanja mljekara je kao takva jedinstvena u Republici Hrvatskoj. Sjedište vlasnika mljekare je u Kutjevu, a same mljekare u selu Buk kod Pleternice. Mljekara otkupljuje mlijeko od svojih vlasnika i 20tak kooperanata iz "Zlatne Doline". Razvila se u tvrtku prepoznatljivih proizvoda od mlijeka i samog svježeg mlijeka, provjerene kvalitete, koja opskrbljuje nekoliko trgovačkih lanaca od kojih se ističe SPAR na nacionalnoj razini, a surađuje sa Lidlom, Kauflandom i Konzumom, te lokalnim mrežama trgovina. Svoje proizvode nudi i direktno kroz vlastiti lanac specijaliziranih trgovina u Rijeci (tržnica i Srdoči), Osijeku, Vinkovcima, Đakovu, Pleternici, Požegi, Slavonskom Brodu, Kutini, Viškovu, Ivanić Gradu i Zagrebu (Voltino naselje). Također, mljekara opskrbljuje vrtiće, škole, pekare i slastičare. Certifikat "ISO 9001" za proizvode, mljekara je dobila 2000. godine, a certifikat HACCAP dvije godine kasnije. Mljekara zapošljava 39 djelatnika, a uz njeno poslovanje vezano je gotovo 100-njak obitelji u Požeštini, ali i širom Hrvatske.

Proizvodi mljekare su: svježe mlijeko i sir, jogurti tekući, čvrsti i voćni, vrhnje kiselo i slatko, meki, polutvrdi i tvrdi sirevi, maslac, kajmak, sirutka, namaz mliječni i s povrćem.

Slogan koji opisuje svu ozbiljnost, jednostavnost, životnost i ljepotu posla kojim se bavimo, te snagu naših proizvoda koje kao hranu nudimo, je;

Bogato + Izvorno + Zdravo = BiZ. To je mlijeko!

Vlasnici


GRBIĆ STJEPAN
KIFER TOMISLAV
LUKIĆ JOSIP
MAJETIĆ MILAN
MIKEL TOMISLAV
MLIJEČNA FARMA MAJETIĆ
RAST ZLATKO
STARČEVIĆ ANDRIJA
STRAPAČ TIHOMIR
STRAPAČ ŽELJKO
TADIJAL VLADIMIR
MIROSLAV KOVAČ
BOŽO BOŠNJAK

Kako do nas

Kontakt


Kontakt:

Buk 43

34310 Pleternica, Hrvatska

mljekara-biz@po.t-com.hr

Telefon: +385 (0) 34 268-003